PET Бутилки

“МЕРИ СМИД 52” ЕООД произвежда PET бутилки за спокойни напитки с различна вместимост. Примерите включват боза, айрян, пресни млека, сокове, пуншове, газирани безалкохолни напитки и много други. PET е една от най-често използваните пластмаси за потребление и е силно рециклируема.

PET Бутилки за спокойни напитки

НОВИ! PET Бутилки за спокойни напитки

Вместимост на бутилките: 0,250л, 0,300л, 0,330л, 0,400л, 0,450л, 0,500л, 1,0л.

Хранителни добавки, гелове и дезинфектанти

Вместимост на контейнерите за хранителни добавки и гелове: 0,100л, 0,200л.

Вместимост на контейнерите за дезинфектанти: 0,500л, 0,1л.

Доставката на PET бутилки на едро е рентабилен вариант, тъй като полиетиленът е здрав, лек материал, който е устойчив на разрушаване. Трайността на полиетилена придава на продукта висококачествени характеристики на достъпна цена. PET контейнерите са лесни за употреба и устойчиви, защото са подходящи за рециклиране.

Защо да използвам PET бутилки?

Съставът на бутилките от PET или полиетилентерефталат му придава здравина и високи нива на отклонение на топлината, което го прави подходящ за опаковане и запазване на разнообразни продукти от храни и напитки до запалими течности.

PET бутилките могат да имат висока яснота, позволяваща добра видимост на продукта и могат лесно да бъдат декорирани и оформени в отличителни форми. Тези продукти могат да бъдат оцветени, за да допълнят марка и етикет, което ги прави популярни сред производителите на козметика. Когато търсите защита на продукти като сосове и напитки, кехлибарените бутилки предлагат устойчивост на UV лъчи.

Разнообразие на капачки и затваряне

Решението за увеличаване на използваемостта на продукти, които имат фармацевтични или козметични приложения, е да избирате между капачки за лосиони или лечебни помпи, капкомерни капкомери, пулверизатори и капачки, подходящи за деца. PET бутилките за течен сапун и козметични лосиони са отлични примери за добро съвпадение на бутилка и капачка. Изберете защитени капачки за бутилки с храни и напитки, за да защитите съдържанието, което също помага да се изгради доверието на потребителите.